söndag 3 november 2013

Frasiga skorpor och home make-over

Skorpor i favoritburken. Bild: esbe.
Känner mig lite extra husmoderlig efter denna kväll. Har gjort skorpor för första gången i mitt liv. Det blev en och en fjärdedels vetelängd över efter en träff i eftermiddags och eftersom min frys är ganska full och jag insåg att längden antingen skulle ätas upp för snabbt eller mögla bort så bestämde jag mig för att testa att göra skorpor. De blev verkligen jättefrasiga. Jag valde att lägga upp ett tips på Middagshjälpen så att fler kan ta del av den idén.

Jag älskar mina plåtburkar och är glad när jag kan ha användning för dem. Den som är längst till höger på bilden fick jag ärva av min lillasyster för att den inte fick plats hemma hos henne längre. Den har en massa bilder på saker som har med kaffe att göra. Med andra ord en kaffeburk - men kaffet har jag förstås i Konsums blåvita-burken, för att det är så mycket nostalgi över den. Saknar verkligen det märket, kanske mest för förpackningarna... men ändå! Gjorde i ordning kökshyllan idag, då den var väldigt överfylld med saker. Snart får jag hem en hållare för mina kaffefilter också, från bytesgruppen.
Uppfräschning av kökshyllan. Bild: Esbe

Känns väldigt bra att ha fixat allt detta, nu klarar man sig ett tag igen. Hemmagjort "godis" med skorporna och något nygammalt fint till hemmet. Perfekt!

Inga kommentarer: