tag:blogger.com,1999:blog-248709108571362679.post6155875699077087928..comments2023-08-17T14:42:22.093+02:00Comments on Livet går långsamt men endå framtå...: Fyra nyanser av smaktillsättningar...Esbehttp://www.blogger.com/profile/00310095620599181863noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-248709108571362679.post-73700455367353989242011-02-21T22:37:11.664+01:002011-02-21T22:37:11.664+01:00Jag tycker också oliver (som jag ser att ovanståen...Jag tycker också oliver (som jag ser att ovanstående skrivit om) När jag åt det för första gången för länge sedan, så höll jag på att kräkas, men nu älskar jag det. Helst spanska gröna med kärna.<br /><br />Surströmming har jag också lärt mig på äldre dagar och gravad och kallrökt lax. Sådant som kändes som att äta rå fisk förrut. Jag hoppas att inget av det är med E-nummer, men det har jag faktiskt inte koll på...Mariahttps://www.blogger.com/profile/16828256132458146921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248709108571362679.post-55766597647177955152011-02-20T09:35:04.517+01:002011-02-20T09:35:04.517+01:00Vi ändrade ju vår kost 2008 efter att ha läst den ...Vi ändrade ju vår kost 2008 efter att ha läst den hemliga kocken, så det är mycket som jag tyckte var gott och lyxigt tidigare som jag aldrig skulle stoppa i mig idag. Det växer i munnen när jag tänker på det.<br /><br />Oliver var en sak som jag verkligen inte kunde äta tidigare. Men under de senaste åren när jag förfinat mina smaklökar från alla smakförstärkare och e-ämnen så har oliver blivit en stor favorit. Framförallt kalamatas och sen brukar jag köpa, från en liten italiensk ostaffär inne i stan, små skrumpliga kalamatas som torrostats i ugn i lite salt. En ren delikatess. Konstigt hur det kan bli.Trillianhttps://www.blogger.com/profile/04266170054905850660noreply@blogger.com