torsdag 19 februari 2009

Längtar!!


Bild: Fotoakuten


Åh, så mycket jag vill ha en symaskin nu! En som inte är så jättestor och inte så jätteavancerad. Det skulle passa mig och mitt rum. Jag menar, nu när jag äntligen börjar få lite nya ytor i bokhyllorna!! Ni må tro att jag har kämpat järnet med att flytta filmerna till CD-hyllorna. Och mer kamp ska det bli nästa vecka. Men som sagt, en symaskin vore trevligt.

Jag hoppas jag kan få tag i en symaskin som passar mig som hand i handske...

2 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Jag kan slå vad om att jag köper frön för 500 kr nästa år igen :) Appropå symaskin, jag köpte en förra året, jag tänkte som så att jag kommer säkerligen inte köpa en ny symaskin på minst 30 år, så jag satsade på en lite dyrare maskin. Satte ett tak på 7000 kr och jag ångrar inte att jag köpte en maskin med lite fler sömmar och lite fler funktioner. Men man måste fråga sig vad man ska ha maskinen till. Är det till att sy upp gardiner en gång om året eller ska du sy kläder?

Esbe sa...

Marika, bra att tänka efter på en sådan sak... men jag har inte råd att lägga en massa pengar på en symaskin utan jag får nog nöja mig med vad jag kan få. Min smärtgräns är snarare 700 än 7000, när jag blir rikare så kan jag lägga ner mer pengar på en sådan. Jag kan gott lära mig att sy på en enkel maskin. Men JÄTTETACK för ditt goda råd!