onsdag 4 februari 2009

Trots allt.

Idag kom två böcker hem till mig:
  • The discourse reader (kursbok)
  • Den hemlige kocken (vid det här laget vet väl alla vad den boken handlar om? - för nöje, trots mitt bokinhandlingsförbud, men ibland bara måste man få, rensade i alla fall ur en bok för att få plats med den!)
I morgon förmiddag ska jag jobba ca 1,5 timme. Ja... Helt onödigt vetande för er alla, men det gör kanske att ni förstår varför jag packar ihop här. Nu när jag dessutom talar om att jag ska börja en kurs 13.15 så börjar ni ana hur fullt upp det är. Den kursen kör heldag på fredag också. Kulkul... (Ja, det ÄR kul, men det känns som att det har kört ihop sig lite.) Men men, nog om detta blajj!

Gjorde klädkap idag också... betalade 147 spänn för ett par pyjamasbyxor, en blus, två par strumpor, ett skärp och en pyjamas till en snart treåring. Alltihop för nästan 50 kronor mindre än vad blusen skulle ha kostat! Även om jag inte tycker att jag behöver mer kläder, så kändes det roligt att få inhandla lite nytt. Strumporna och pyjamasen är presenter, blusen ska jag ha på ett bröllop och tänker jag sen spara och ha till fint (kanske något mer bröllop - vem vet?). Så nu känner jag att allt är som det ska och borde. Trots allt.

1 kommentar:

Lindis sa...

Vad kul det är när man kan fynda så lite för en billig peng, hade gott! kram