fredag 27 maj 2011

Saker

I området där jag bor finns det ett par-tre rum, i Hyresgästföreningens regi, där man kan lämna in saker och se om det finns något åt en själv. Jag hittade naturligtvis två böcker i ett av rummen (jag som försöker göra mig av med saker) men å andra sidan fick mina gardiner ett nytt hem på en gång och de andra sakerna kom ut på hyllorna. En papperskasse full med saker BORTA! Och böckerna kan jag läsa och sedan lämna vidare.

I sommar blir det ryska, nytestamentlig grekiska och svensk historia. Jahapp! Skönt att veta vad man har att göra de timmar som man inte är på det sedvanliga sommarjobbet.

Och imorgon får vi se hur mycket Tradera-arbete jag får. Om någon mer av mina auktioner kan komma att gå i lås kanske...

4 kommentarer:

Mångmamma sa...

Återvinning när den är som bäst!
Kul med lite kunskap också, den är aldrig tung att bära.
:)

Esbe sa...

Du har rätt :)
Kunskap är aldrig tung och det finns plats för nästan hur mycket som helst, om man lagrar den i huvuddatorn ;)

Mångmamma sa...

Esbe, imorgon är det DIN tur!
Kram

Marika på Odlingspyssel sa...

Alltid skönt med sådana rum. Länge hade vi saker här i skåpen som vi aldrig använde men som var hela. Hela saker smärtar lite att slänga tycker jag. Så när vi i min förening fick ett sådant rum så åkte massa gardiner, en smörgåsgrill, en brödrost, elvisp etc ner. (Det blir ju så när man är vuxen när man blir sambo man har dubbelt av ALLT) När jag hittar dubbel-micron på vinden så åker den ner också.