söndag 5 juni 2011

Out of service

Bilden tog jag när jag var i Dublin förra året (ganska exakt ett år sedan idag, faktiskt). Den är tagen utanför en kyrka (kanske katolsk, jag minns inte så noga, den kanske kan vara anglikansk också).

Och nu är det dags igen. För England. Om ett år kanske ni får se en bild eller två därifrån ;)

I morgon är avresedagen för fyra dygn på den brittiska ön. Det ska inte shoppas, det ska inte härjas... Nej, det ska inhämtas kraft och styrka och levnadsmod (det sistnämnda kom tillbaka lite grand, den där nedstämdheten under ytan har börjat ge med sig - äntligen).

Återigen vill jag bara understryka att jag är intresserad av att få något att göra de två veckorna före midsommar och från mitten av augusti som funkar utanför kontorstid men som gärna går att sköta hemifrån, eller som rör sig om en helg då och då - korrekturläsning till exempel.

På återseende om några dagar...

2 kommentarer:

Mångmamma sa...

Hoppas du haft en fin Englandstripp.
Tyvärr har jag inget förslag på korrekturläsning. Än!
Det går attans så långsamt framåt med mitt skrivande och värre kommer det att bli när huset fylls av sommarlovslediga småttingar om en knapp vecka.
Lycka till i alla fall!

Esbe sa...

Tack kära bloggvän! Det kommer nog att lösa sig på ena eller andra viset :) Just nu bidrar mina gamla saker till liten inkomst i alla fall och jag står inte/kommer inte att stå helt på bar backe direkt i alla fall! (Men det skadar ju inte att påpeka att man står till förfogande!)
Var sak har sin tid, var det visst nån som skrev några år före Kristus...