torsdag 26 januari 2012

Studiecirkel

En ortodox kyrkobyggnad i Tjeljabinsk,
Ryssland.                               (bild: Esbe)
Om en alldeles liten stund ska jag återinträda som studiecirkelledare. Det är några år sedan sist, då handlade det om teckenspråk nu handlar det om ortodox kristendom. Jag är mer säker och bevandrad på det förra än på det senare, men vi är tre ledare så det ska väl bli bättre vartefter tiden går.

Och så hatar jag att presentera mig själv. Haha, sånt ska man inte erkänna. Men nu gör jag det: Jag vet inte vem jag är, inte över huvud taget, men jag börjar komma på små detaljer som att musik är ett intresse och att det är kul att skapa ibland. Men varför går jag denna utbildning? Varför leder jag studiecirkeln? Vad har jag gjort förut? Det finns många frågor att ställa till sig själv! Helst bör man väl finna svaren också. (Vad gör man om man inte finner dem?)

Jag hade nog inget mål när jag startade utbildningen, men nu har jag ett som kanske börjar ta form. Men jag vill inte prata om det, då kommer alla kommentarer om "jamen, har du tänkt på att..." och "kan du tjäna pengar på det" och så vidare... Men doh! Jag trodde alla hade förstått att jag inte tänker bli miljonär och den dagen den sorgen! Ja, det är nog en liten tagg som sitter i mig där. Och nu fick ni se den. Lite av min svaghet. Kanske en av orsakerna till att jag gömmer mig då och då.

Ps. Klart jag vet lite vem jag är. Det bara passade så bra att skriva så just där. I just "beskriva sig själv"-frågan, är det svårt att veta vem man är. "Upptäck mig!" är vad jag vill ha sagt till folk.

2 kommentarer:

Mångmamma sa...

Nyfiken; Hur gick det?

Esbe sa...

Det gick fint! Och idag (en vecka senare) har vi haft ytterligare en träff. Nästa vecka är det jag som har huvudansvaret för innehållet! Lite läskigt, men mest kul!