fredag 3 februari 2012

På gång!

bild: Esbe
Har många små planer och idéer nu för tiden... För bloggen alltså. Och för livet! Det känns häftigt. Det hände något och jag vaknade ur vinterdvalan! Samtidigt så är det en bit kvar, ut ur den.

Jag skriver på en uppsats, jag har inte alls kommit långt - är bara i startgropen. Har läst igenom föreläsningsanteckningarna från en föreläsning, och lyssnat på den efterföljande föreläsningen (behöver lyssna igen, men mer koncentrerat). Men jag känner ändå att jag är på väg! Antar att huvudet kommer att stångas blodigt några gånger, men bara någon hjälper en att lägga om såren, så ska det nog gå bra!

För att inte hålla människor på sträckbänken angående Studiecirkeln som vi drog igång förra veckan, så vill jag bara säga att det hittills uteslutande har gått bra. Nästa gång har jag huvudansvaret. Då ska det också gå bra! Jag vet vad jag har att göra i helgen... förutom att ringa upp minst en kompis, som jag borde ha ringt för länge sedan.

Ja, nu blev jag sådär lite lagom personlig igen - men ha förtröstan! Att gå in på min person mer än så här, gör jag knappast. Och jag tror heller inte att jag är mer intressant än så här just nu heller.

2 kommentarer:

Mångmamma sa...

Du är intressant!
Lycka till med helgens arbete.

Esbe sa...

Dito! <3
Tack, behöver all lycka jag kan få :)