torsdag 13 november 2008

Medan vissa jag känner skrev blogginlägg för fem timmar sedan, så har jag själv varit vaken i två. Något håller på att hända med min dygnsrytm. Trött redan vid 20-21, somnar 22-23. Och vaknar mitt i natten, somnar om ibland, men inte denna natt. Vaknade skitstressad, som att jag hade sprungit hela natten istället för att ha sovit. Men jag uppskattar ändå morgontimmarna. Har jag tur är jag utsövd vid denna tid i morgon. Och i så fall så har jag uppnått det jag ville: Lite tid för mig själv, mycket tid för mina studier och i samband med det även umgänge med folk utanför mitt boende. Och förhoppningsvis även bra sömn.

Gud. Ge mig styrka och ro!

5 kommentarer:

Den allvetande brädhögen sa...

Apropå din kärlek till P. Pohls böcker: Hur kommer det sig att du inte läst Janne, min vän? Jag vet att jag STRÄCKläste den, andlöst, när den kom i mina händer första gången. Sedan dess har jag nog läst om den, gissningsvis 6-7 gånger (nästan pinsamt). Jag har de flesta av de böcker som du räknade upp. Däremot har jag INTE läst hans mer experimenterande böcker. De fixar jag inte.

Esbe sa...

Jaaa du. Att jag inte har läst "Janne, min vän", beror nog på att jag helt enkelt inte kommit dit än. Jag vill gärna ha böcker jag tycker om, så jag har väl köpt nån bok av honom när jag har snubblat över den i nån andrahandsaffär. Förvisso har den ju funnits där för att locka redan på skolbibliotekets tid, men då tyckte jag mest om att läsa "Det lilla huset på prärien"-serien.
Hans mer experimenterande böcker?? Vilka menar du då? (Även om jag har läst en hel del av honom, så har jag visst inte riktigt koll på allt.)

Den allvetande brädhögen sa...

Tyvärr kommer jag inte på titlarna på de experimenterande böckerna.
Men
om
jag
skriver

här

beskriver
jag
därmed
lite grann
hur texten
kan
se ut...
...och det tycker jag är lite besvärligt att läsa...

Den allvetande brädhögen sa...

Oj då!
Det där blev INTE ALLS som det såg ut när jag skrev kommentarsrutan!!!
För då gick orden diagonalt över ytan, hmmm, det gick tydligen inte att överföra, snopet!

Esbe sa...

Jaja, men då förstår jag! Nja, har inte läst nån sån av honom, och jag skulle nog tycka att det kändes lite jobbigt, jag också.