torsdag 5 mars 2009

Budget

Tittar runt i min budget. Förnöjd, mycket förnöjd. Fast det har ju inte gått så lång tid på månaden än, så mycket kan hända. Men bör inte! Dels gick jag över budgeten förra månaden och dels har jag satt upp vissa mål för mig själv, som varar ända till påska. Förhoppningsvis räcker vissa saker än längre.

2 kommentarer:

jenny sa...

åh visst är det så att när man vet vad man ska ha väljer man det billigaste alternativet, fast jag skulle aldrig handla på willys, tycker att det är så tråkigt!

själv har jag eliminerat alla onödiga köp o all spontanshopping sedan lite mer än ett år tillbaka, pengarna som blir över gå oftast till mat istället eftersom jag försöker handla så mkt ekologiskt som möjligt.

jenny sa...

tyska ekovaror är fortfarande eko! låter bra tycker jag. man får ibland väga för o nackdelar med varandra.
när jag pluggade hade jag inte råd till eko varor men nu är vi två som arbetar o då får man en annan ekonomi.
tyvärr blir man straffad av csn när man pluggar o speciellt om man sedan behöver pendla en bit (kommer ihåg att bara mitt tåg kostade 1000.- i månaden).

jag gillar ju bara inte willys som affär för att den är tråkigt (låter dumt jag vet) men jag har inget emot deras varumärke medan jag aldrig skulle sätta min fot på lidl. men det är bara för att jag inte har förtroende för dem efter alla skriverier i tidningen + att jag har en kompis som jobbat där o det var verkligen inte bra.