måndag 1 april 2013

Test av produkter via smartson

bild: esbe.
 Det började med en enkel och god lunch tillsammans med en kompis. Kompisen ansåg att Keldas sparrissoppa var god - vilket är ett bra betyg då det inte varit någon favorit sedan tidigare (när det gäller andra recept).
Tyvärr fick jag inte tag i "in a cup" som var det som testet egentligen handlade om, fick i stället för krutonger avnjuta soppan med räkor! (vilket förstås inte är helt fel). En bra kombination som fanns som tips på kartongen.

Fram på kvällen var det dags för nästa test: jag blandade Kockens chokladmousse ihop med soyadryck och det visade sig att det var en väldigt bra kombination. Tyvärr så innehåller chokladmoussen gelatin och någon form av mjölkpulver vilket ställer till det när man vill äta veganskt. Kanske går det att lägga i vegetabilskt gelatin i stället, som jag har sett i affärerna att de finns? Och behövs verkligen mjölkpulvret?
bild: esbe
Till detta drack vi Liptons te Berry bliss. Mycket gott! Passar bra för en eftermiddags- eller kvällsfika! Även kaffedrickarna i gänget uppskattade denna sort!

Inga kommentarer: