torsdag 6 oktober 2016

Livets goda

Nu när vi berättat för hela världen (Facebook) så kan jag berätta här. (Åh, så många gånger jag önskat kunnat inkludera detta när jag formulerat tankarna, som i nattanken häromsistens.) Antingen tar sig bloggen en ny vändning, eller så dör den ut helt om sisådär fem månader. Jag väntar barn! Med andra ord förändras livet något enormt. Jag är medveten om det nästan varje sekund, försöker tänka på att äta rätt och röra mig och inhandla saker och försöka låta bli att inhandla saker.

Det finns mycket som jag gärna använder till barnet i andra hand, som kläder och vissa leksaker eftersom jag helt enkelt inte vill att det ska finnas mer gifter än nödvändigt i hemmamiljön (helst inga alls, men det är svårt att uppnå).
     Sånt som jag inte skulle köpa begagnat är bilbarnstolaroch hjälmar, eftersom det finns detaljer som har bäst före-datum. Plast blir sprött och hur ska jag kunna lita på att det inte varit med i en olycka?
     Är det saker från en vän så tror jag mer på det, jag vet dessutom vilka vänner som har koll på grejerna.

Har anslutit mig till flera "barnklubbar" som ger olika gratis startpaket, däribland libero som verkar ha bästa dealen och är bäst på att förklara hur deras klubb funkar, dock har jag inte lyckats se deras poängshop. Men behöver inte fundera på den på ganska länge ännu!

3 kommentarer:

Spar sa...

Grattis är så glad för dig!! Det blir fantastiskt! Jag skulle vilja skicka en present till dig och ditt barn när det blir dags! Hoppas att du kommer att skriva din adress till mig! Ta mycket hand om dig! Stor kram❤👼

Esbe sa...

Hej! Så gulligt av dig! 💖 Den kommer direkt så jag inte glömmer! Du är verkligen SÅ snäll! Kramar

Esbe sa...

Hej! Så gulligt av dig! 💖 Den kommer direkt så jag inte glömmer! Du är verkligen SÅ snäll! Kramar