söndag 6 maj 2012

8 saker jag är bra på

Hm... nu har Mångmamma varit framme. Jag ska försöka tala om åtta saker som jag är bra på. Det är visst kallat utmaning... Känns svårt, men en liten push till en själv att inte vara så jantelagsbetonad, kanske.

1)  Jag är bra på att sjunga, jag vet det och de som har hört mig vet det! (Bra, då är det sagt, behöver liksom inte hålla tand för tunga där längre!) Generellt är jag faktiskt ganska musikalisk och snappar det mesta som är kopplat till musik väldigt fort.

2) Jag tror att jag är ganska bra på att lyssna och ge råd.

3) Jag kan formulera mig bra i text.

4) Jag har ett grafiskt (?) öga som, om inte exakt på millimetern men i alla fall nästan, kan hjälpa mig att hänga tavlor rakt utan att ta hjälp av diverse verktyg, som hjälper mig att komma ihåg storlek, plats, färg på saker i rummet/hos en människa, så att jag utan problem kan se när en möbel/ett klädesplagg o s v passar på ett visst ställe.

5) Jag är inte rädd för att ge mig i kast med tekniska prylar för att få dem att fungera och kör oftast efter metoden "conquer and succeed! (stavning?! ;) ) ibland blir det fail, då går jag till handboken, men helst inte.

6) Baka kakor. Jag får (nästan) alltid beröm för dem. Speciellt mjuka kakor och pajer.

7) Jag lär mig språk ganska lätt. (hänger eventuellt ihop med punkt 1, 3 och 4)

8) Jag är bra på att hitta praktiska lösningar när saker och ting som borde finnas inte finns (rätt antal tallrikar till middagsbjudningen som ett enkelt exempel).


Och utmaningen... ja... Jag vet inte. Ni vet ju själva vilka ni är som läser... :) Jag skulle gärna läsa lite om er och vad ni är bra på! Så ni får utmaningen allihop, om ni vill!

1 kommentar:

Mångmamma sa...

Vad roligt att få läsa lite mer om dig!
Enda jag blev nyfiken på - inte förvånad - men nyfiken, var hur du löser det med antalet tallrikar?
Kör med assietter, eller?