torsdag 25 juli 2013

Några ord om badrumsrenovering

Sedan alla ”bygg-om-huset-program” har börjat sändas i TV och olika magasin skriver om hur man ska bygga om och vad som är de senaste trenderna så har fler och fler börjat renovera sina hem. Många har lagt ner mycket eget arbete som har visat sig vara ogjort och dessutom kostsamt på grund av skador som uppstått i våtrumsutrymmet. När badrumsarbeten inte är utförda av fackman och man får vattenskador i utrymmet så täcker försäkringen inte de utgifter som uppstår. Därför är det extra viktigt att ha med någon som vet och kan hur man renoverar badrum.

Om man ska renovera för att fräscha upp badrummet så kan man ta tiden att fundera över utseendet själv, men det behövs också tips och råd från någon som vet och kan hur man genomför arbetet. Dels finns det sådant som en fackman måste göra, för försäkringens skull och dels vet ju fackmän vad som är modernt och vad som är hållbart för en längre tid. De har helt enkelt erfarenheten som en privatperson inte har.

För egen del skulle jag aldrig göra några större ingrepp i badrummet utan att en fackman har sagt sitt. Diproc har all den kunskap som behövs! Hos dem kan man få en kostnadsfri offert på badrumsrenovering och därmed en översikt över vad man kan göra med sitt badrum, såväl kostnadsmässigt som utseendemässigt. Badrumsrenoveringen är en långsiktig investering, både för familjen att trivas i och för eventuella köpare att falla för.

Inga kommentarer: