onsdag 20 januari 2010

Inte en sån som...

Att vara en sån som inte är en sån som kan vara ganska jobbigt. I alla fall om man inte har testat på det där man säger att man inte är en sån som gör.

Nu blev det rörigt... Men fundera på det någon sekund till.


Sådär ja!


Jag är inte en sån som går på gym, sa jag till mig själv under en väldigt lång tid. Och jag har provat! Och jag tyckte inte om det! Men sedan så tänkte jag igen... Jag är en sån som vill tycka om att gå på gym! Så då bestämde jag mig för att försöka. Och det var ju inte så illa.
Tänk om det mest är inställningen till en sak som formar en. Kanske inte alltid... men oftast?!
Vissa gånger vill jag inte vara en sån som. De gångerna är det helt okej att säga jag är inte en sån som. För jag vill inte supa mig dyngrak, röka och en massa andra saker. Men då är det ju också det ett aktivt val. Och då är jag väl helt enkelt en sån som inte röker.

3 kommentarer:

Maria sa...

Ja, mycket beror på hur man tänker. Ibland när jag går en promenad och det känns tungt, då tar jag ett andetag och bestämmer mig för att njuta. Av frisk lufy, vackert utsikt. Och då blir det roligare.

jenny sa...

ja tänk vad mycket det gör när man ändrar sitt tankesätt.
bra jobbat!
ska försöka lite mer på den linjen själv. det är så lätt att det blir en negativ spiral nedåt istället!
kram på dig!!

Esbe sa...

Maria: Så sant!

Jenny: Tack! Ja visst händer det mycket när man ändrar sitt sätt att tänka! Sedan gäller det bara att försöka hålla fast vid det. Det är alltid svårast i början.
Hoppas du kommer känna att du lyckas oftast ha en positiv spiral.
Kram tillbaka!