söndag 8 januari 2012

Det är nytt år.
Jag har firat min första jul som ortodox. Men det är min andra ortodoxa jul. Så kan det gå! En vit jul bleve det också. Hur trevligt som helst! (Dock är bilden från en annan tid och annan plats. Men min och en utav alla mina jag-är-glad-för-snö-stunder!)

Hur tänker jag mig 2012? Att avsluta min utbildning, eller i alla fall komma ytterligare en bit på vägen i den. Ha lite koll på vilka kläder och vad för kläder som hamnar i min garderob. Hur mycket jag betalar för dem, om de är någon form av gåva eller om jag lade ner pengar på dem. Jag brukar alltid förfasas över hur mycket människor handlar kläder för, så jag måste se om jag har rätt i min förfasning, eller om jag måste vika mig och säga att jag hör till mängden. Jag tillhör inte dem som så ofta köper kläder för köpandets skull, jag köper dem dessutom helst i andrahandsbutiker när jag kan. Eller på rea. Och använder dem tills de faller isär.

Min inspirationskälla denna gång? Mångmamma! Får väl se om jag har någon slutårsrapport - påminn mig! (Om jag har bloggen kvar... jag pratar ju jämt om att ta bort den!)

1 kommentar:

Mångmamma sa...

Jag känner mig grymt hedrad av att kunna bidra med inspiration!
Dessutom får du inte plocka bort din blogg!
Jag skulle sakna den och dig, massor!
Blir alltid lika glad när jag ser att du varit inne och publicerat ett inlägg.
Hoppas ditt år blir fantastiskt.
Kram