onsdag 25 januari 2012

Mina Liebster-bloggarEn Liebster blog award.
Liebster betyder käraste.


Sprid vidare till fem andra bloggar 
med färre än 200 följare, 
som ger dig någon form av glädje att läsa!


Bloggen Leva: vara & tanke blir den första som jag utnämner. Lila jag, som bloggaren kallar sig, skriver på ett poetiskt sätt om livet, böcker och Gud. En blogg som jag tycker mycket om att läsa och som kan få mig att filosofera vidare själv.

Den andra bloggen som jag utnämner, Hyberballad, är författad av Jenny med många fina bilder och härliga små berättelser om dotterns bravader.

Blogg nummer tre blir Hemmamamman, som fixar till det mesta med sin uppfinningsrikedom. Födelsedagspresenter och julklappar är oftast återanvända, hon jobbar för att leva ett miljövänligt och ekonomiskt liv ur flera aspekter.

Fyran är Dumpster Grrl, som har imponerat på mig många gånger som en av dem som vågar vägra överflödet! Och som gör en hel del spännande fynd, av det ena såväl som det andra slaget!

Som nummer fem väljer jag Wikipedia - din tass i cyberspace. Jag vet ärligt talat inte hur många som följer bloggen, men med sina små kluriga och finurliga blogginlägg, kärlek till djur och omsorg om alla katter, främst de hemlösa och utsatta, så vill jag ändå ge detta omnämnande.


Ps. Mångmamma är den som gav mig möjligheten att sprida vidare denna award och hade någon annan gett mig den, så hade jag tilldelat den henne.
Vill också tillägga att valet inte var så enkelt, men det känns som att det för den här gången var de rätta personerna! (eller katterna)

5 kommentarer:

jenny sa...

men wow tack! tusen tack.
ska jag finurla på vem jag ska ge den vidare till.

sedan var det väldigt kul att få nya bloggtips att läsa.

ha en härlig dag!
kram

btw lägger upp en länk till dig, hoppas det är ok!

Mångmamma sa...

Kul med nya bloggtips tycker jag med.
(Okdå, ett litet hjärta slinker med också ...)
<3

Esbe sa...

Jenny: Varsågod! Nya bloggtips är alltid upplyftande!
Kram!
(Ps. Klart att du får länka!)

Mångmamma: Ja. Det vidgar ju vyerna med nya bloggar!
:)
Kram!

lilajag sa...

Åh, tack! Vilken överraskning! Roligt att du uppskattar min blogg. Sedan länge är den ju skrällande tyst, dessvärre, men kanske blir det ändring på det någon dag.

Såg ditt inlägg om pocketböcker. Den enda jag läst på den listan var Tranströmer. Säger väl något om listan - eller om mig. :-) Hur som helst tänkte jag tipsa om att köpa pocketböcker på second hand. Ibland kan man få dem jättebilligt. På Myrorna i Linköping kostar pocketböcker 5 kronor styck. Gissa om jag hamstrade när jag var där flera gånger förra året. Tröttnar man på dem kan man bära tillbaka dem, det är också bra.

Kram!

Esbe sa...

Lila jag: Jag tänkte att det var dags att tala om att jag uppskattar din blogg, om jag missat det tidigare! Hoppas att du kommer igång och bloggar snart igen!
Ja, andrahandsaffärer och pocketböcker går bra ihop, jag har handlat lite på Stadsmissionen vid Mariatorget för 10 kr/bok. Nästan lika billigt som 5 kr!