torsdag 9 juli 2009

En annan sorg

Man kan känna sorg över diverse saker. Jag blev ledsen idag för att jag insåg att mitt Lundby inte finns kvar. Men vad göra? Det är trots allt bara en sak. Får väl försöka bygga ett dockhus då.. Eller köpa något om jag snubblar över ett inte allt för dyrt. Nåväl, jag har i alla fall lite andra planer för tillverkning av saker till dockhus.

2 kommentarer:

m sa...

Hej! Vad kul att du också är sugen på att göra dockhus! Jag har lite ont om tid just nu i dagarna, men ska kanske lägga in lite andra saker om hur jag har gjort, så får du se. Att sakna sitt gamla dockhus är hårt. Jag fick ett när jag var liten, som min morfar hade byggt. Det var ungefär som ett Lundbyhus och han och min moster hade gjort lite möbler också. När jag blev större och inte lekte med det längre, fick min kusin det och de renoverade det och när hon inte längre ville ha det sålde de det. Då blev jag faktiskt ledsen när jag fick veta det, men de trodde inte jag brydde mig om det.
Vad menar du med hur Elvira kom till? Mönster och beskrivning? Eller nåt annat? Lycka till med husplanerna så länge!

Marika på Odlingspyssel sa...

vad synd att ditt dockskåp inte fanns kvar :( Men vad mycket kul du kommer ha när du snickrar ihop ditt eget! Eller bygg ett hus av vin-lådor från Systembolaget och be om att få ostlådor från ostdisken i mataffären.