torsdag 10 december 2009

Allmänt

Tog stygnen idag. Såret hade läkt fint. Superbt!

Fick svinvaccinet idag - mår bra, men är trött.

Har beslutat att inte lägga upp fler 10-utmaningar. Jag har inte rensat färdigt, men jag rensar ändå, i en takt som passar mig. Och jag köper inte in så mycket, så jag vet att mina saker ligger på minuskonto! Skönt, skönt! Och jag längtar inte efter att fylla ut heller.

Ska plantera om en St Paula och ha som en present till en vän som genomgick en operation igår. Då får jag en anledning att slänga ut några döda växter också. Vet inte ens vad de var från början... Och jag som ändå har så god hand med dem. St Paulor är ju fina i alla fall, så det ska bli roligt att få ge bort en.

1 kommentar:

Marika på Odlingspyssel sa...

Vad skönt att det gick bra med stygnen!

Jag brukar fixa lite nya St Paulior genom att bara knipsa av något blad och sätta det i ett vattenglas och "glömma" bort den. Jag vet att många menar att man ska sätta bladen i jord på en gång, men det har aldrig lyckats för mig. Jag har allvarliga planer på att gå med i st Paulia-sällskapet, men sällskapens medelålder på 1000 år + skrämmer mig lite, och att jag egentligen inte kan nåt, men än att jag gillar blomman. (Jag har en snygg svart en här hemma, jag kan skicka ett blad när risken för frostdöden är över)