måndag 14 december 2009

Ut med det gamla!

Passande att en måndag (jag brukar ju den första dagen i veckan visa upp saker som jag har gjort mig av med) erkänna att ett antal krukväxter har fått lämna in. Eller de hade ju lämnat in tidigare, men nu är de sopsorterade och krukorna diskade. Lite bättre med plats i fönster och så vidare. Ska försöka att inte utöka växterna allt för mycket. Mer än med små spännande blad som kan komma att bli skickade till mig.
Mitt mål är trots allt att ha mer plats lite överallt. Så även i fönstren!

Sex veckor av grått, grått, grått ska också försöka städas ur, både i livet inombords och det utanför. Och så ska det tänkas ut vad två veckors julvistelse kräver i packningsväg, för att jag ska slippa så få inköp som möjligt.

2 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Hej :)

Helt ärligt har jag aldrig skickat blommor tidigare. Men jag gissar att vi måste vänta med bladet tills det blir vår ute och det inte fryser fast någonstans. (Om du nu inte bor i Stockholm du med det vill säga, då skulle jag kunna lämna den i din låda direkt)

jenny sa...

vilken typ av blommor gillar du?
här har jag precis klippt ner pelargonerna.. ja jag vet aldrig riktigt när var eller hur man ska göra så det blir alltid på vinst eller förlust..