torsdag 11 februari 2010

Internetlöst

Jaha! Nu är jag igång igen, efter en veckas ofrivillig internetlöshet. Men den var sanningen att säga skön och fick mig att göra lite andra saker, som jag liksom glömmer bort när jag har datorn igång.

Under det ofrivilliga internetstoppet hände följande:

Jag gjorde tvättlappar av ett gammalt badlakan. (Alla är inte färdigfållade ännu, det är lite energikrävande kan man säga.) Dem kan man ju ha till lite allt möjligt, framför allt så är det roligt att komma på saker att göra av gamla slitna saker!

Jag lyckades göra sweetiemarmelad, en aning besk blev den så nästa gång så blandar jag nog i några apelsiner också. Men den går att äta i alla fall! För övrigt så följde jag ett recept på citrusmarmelad i Rutiga kokboken. (Woho! Man kan klara sig utan internet!!)

Jag sorterade mina foton i datorn. (Har tänkt mig att ha dem uppdelade på usb-minnet och den externa hårddisken, för att ha dem dubbelt upp men ändå ha plats i datorn.) Detta resulterade för övrigt i mer plats i den interna (?) hårddisken.

Jag har tränat massor (måste ju använda upp 10-klippskortet innan det går ut, på måndag, och det ser ut att lyckas eftersom jag bara har ett klipp kvar!).

Jag har hittat mina försvunna kuvert och tillsammans med dem en massa papper av diverse slag!

Jag har fått en hög med lite, lite grövre färgade papper. Snacka om miljövänligt, ekonomiskt och lyckobringande! Ja, för jag tycker faktiskt om att pyssla och jag har fortfarande som mål att göra alla kort till olika högtidsdagar. Nu har jag till och med kommit på ett utseende för lite mer allmänna kort!

Jag har lagat mina jeans. Faktum är att det ser riktigt snyggt ut just där det är lagat, så jag funderar på att "laga" hela byxan med olika lappar. Det blir faktiskt fodrat också! Kan passa till nästa vinter. Hu... vilket projekt! Vi får se vad det blir av det!

Jag vann en t-shirt i en utlottning också. Den är skitsnygg och ska börja användas på gymmet när jag har ett par träningsbyxor som matchar den. Ja, för trots att jag i stort sett har köpstopp, så finns det vissa grejer som jag kommer att tillåta mig för att jag ska ha kunnat förändra mitt liv till slutet av det här året. (Förhoppningsvis har jag förändrat det, i alla fall...)

Och så har jag insett att det är bra att bara handla en gång i veckan, så det har jag tänkt att börja praktisera igen.

2 kommentarer:

Tea Lady sa...

Skönt att du är tillbaka och stort lycka till i tävlingen!

Kram
Lena

Esbe sa...

Tack så mycket!

Kram Esbe