tisdag 18 januari 2011

My life in ruins

Trodde nog att den skulle vara lite halvtrist och fånig. Fånig var den, ja på det där puttesnuttiga sättet. Men jag skrattade, så trist var den då rakt inte!

Georgia jobbar som reseledare/guide i Grekland och får alltid "den jobbiga gruppen". Dessutom längtar hon efter att finna kärleken, men verkar leta på fel ställe. En typisk romantisk story, ganska genomskinlig, men lagom mysig en regnig, blåsig, kall dag.

4 kommentarer:

Anette sa...

Den filmen har jag inte sett... men att krypa ihop i soffan med en filt över sig och titta på film då o då är inte helt fel :)Vi är en filmälskande familj :D Fick flera filmer i julklapp :)

Esbe sa...

Någon som du kan rekommendera?

Anette sa...

Oj....det finns många som är bra på olika sätt :) Jag är barnsligt förtjust i X-menfilmerna.Fyndade dom på Cdon.com (det finns 4 filmer).
Likaså Terminatorfilmerna.
En romantisk, och lite sorglig, film som var bra: P.s.I love you. Några skrattfilmer är: Natt på museet 1 och 2 samt Bortspolad (animerad).
En ruskig film, men med en lysande huvudrollsprestation av Leonardo DiCaprio, är: Shutter Island. En psykologisk thriller.
Tittar du ofta på film?

Esbe sa...

Jag tittar inte jättemycket på film, men kanske inte jättelite heller. Sedan jag skippade tv-tittandet har det blivit lite mer dvd-tittande!